Cursuri ReikiReiki

Capacitățile mentale și energetice ale unui om

Aceste capacități pot fi native sau dobândite.

Cunosc câțiva oameni și copii (și nu puțini) care își pot manipula corpul după cum doresc. O fac instinctiv, fără vre-un efort evident.

Poate veți zice ”Oaaaau, ce interesaaant! Ce rari trebuie să fie acești oameni și ce deosebiți!”

Doar că nu sunt atât de rari. Să ne gândim: ați întâlnit vre-un copil care se îmbolnăveșe ”la comandă”? Adică atunci când nu vrea să facă ceva… face febră, tușește, vomită, se îngălbenește… orice. Cred că ați întâlnit. Sau se îmbolnăvește când vrea atenție și să fie cocoloșit și răsfățat. Și ca să nu meargă la școală sau la bunici. Cred că da, ați întâlnit. Și nici nu sunt foarte rari.

Deci ei își manipulează corpul după dorință. Și tot după dorință se și vindecă- atunci când au obținut ce au dorit sau atunci când văd că ”nu ține” foarte tare.

Îmi place de ei de nu mai pot! Dar, în funcție de reacția familiei la aceste manifestări ale ”bolilor”, ei pot deveni adulți împărțiți în două categorii:

Se pot transforma în adulți care trec rapid peste orice viroză, care își reglează tensiunea arterială în 2 minute, care își cresc pulsul după voie cu 1-2 minute înainte (nu imediat ce începe) de a depune un efort considerabil, care slăbesc fără efort și se îngrașă fără efort. Care rezistă la oboseală incredibilă, care își pot împinge fizicul peste limitele obișnuite, timp îndelungat. Doar pentru că au hotărât așa. Într-un cuvânt, ”interfața” de comunicare creier-organism funcționează perfect. Ordinele creierului sunt clare, puternice, iar corpul le percepe și le pune în practică fără întârziere. Este acea structură a omului numită de radiestezie ”BIOSIC”.

Da, minunat! Îmi place de ei!

Dar tot acești copii se pot transforma mai târziu în adulți care continuă să se îmbolnăvească atunci când vor să scape de a face ceva. Care nu știu să gestioneze un conflict, chiar și minor în familie și preferă să devină victime și astfel să abată atenția de la ce era de rezolvat. Se îmbolnăvesc ca să nu muncească la serviciu, să nu muncească acasă. Se îmbolnăvesc ca să rămână într-o relație. Cum adică? Simplu: știu multe cupluri care mai sunt împreună (deși nu mai au nimic în comun și doar își fac zile fripte) doar pentru că unul din ei s-a îmbolnăvit. Și o face de fiecare dată când se apropie despărțirea. Se îmbolnăvesc ca să fie îngrijiți, să primească energie bună de la cei din jur, îmbărbătări, derogări de tot felul, ca să își despartă fiul sau fiica de partener, pe scurt… devin vampiri de atenție și energie. Își ”leagă” apropiații de ei. Aceste e cel mai propriu sens al termenului de ”a lega” și ”legături” făcute cuiva.

Și cum adulți fiind o durere în gât ar trece neobservată, apelează la lucruri majore: hipertensiune arterială, palpitații, amețeli, migrene, diabet și alte tot felul de năzbâtii. Care dacă sunt menținute suficient… se pot instala de-a binelea.

Îmi pare rău pentru aceștia și îmi pare rău pentru familiile lor care de obicei ”au vălul tras pe ochi” și nu își dau seama că sunt manipulați.

Acestea sunt, după părerea mea cele două mari categorii de supra-oameni, care ar putea dacă ar vrea, să trăiască 100 de ani fără reparații.

Partea bună e că… autocontrolul corpului se poate învăța. Și că voi reveni cu detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *