Curs masajMasaj

Masterclass Masaj terapeutic zona toracală și kinetoterapia complementară

Descriere:

Dezvoltat după ”Manual de tehnică a masajului terapeutic și kinetoterapia complementară” de Anghel DIACONU care este folosit ca material de studiu și în facultățile de profil, cât și după ”Terapias miofasciales: inducción myofascial” de ANDRZEJ PILAT.

Acest workshop este unul de specializare. Orice maseur are nevoie ca la un moment dat să știe mai mult despre funcționarea corpului, despre cum își poate ajuta pacientul de pe masă în mod cât mai eficient. Pentru ca acest lucru să poată fi realizat, vă aduc o inovație în modul de a preda și folosesc o altă tehnică de a vă ajuta să memorați.

  • Folosesc un soft special pentru a preda partea de mușchi, schelet și mișcări pe care le face corpul
  • Pentru fiecare zonă studiată vom discuta cauzele blocajelor musculare, ale durerilor
  • Apoi ne vom ocupa de evaluarea kinesiologică – adică a calității mișcărilor pe care le poate efectua pacientul folosind același soft și evaluarea posturală vizuală (după manualul ”Terapias miofasciales: inducción myofascial” de ANDRZEJ PILAT) pentru a putea stabili cu exactitate gradul afectării musculare și care din mușchi sunt implicați în acel moment în blocaj
  • Al trei-lea element al workshopului va fi învățarea mișcărilor de masaj terapeutic specifice și mișcările de kinetoterapie complementare din manualul de Anghel Diaconu.

2 comentarii la „Masterclass Masaj terapeutic zona toracală și kinetoterapia complementară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *