Terapia Reiki

ALGORITM privind implanturile care colectează energie, contractele și acordurile sau copiile lor

Cu Lumina necreată și în acord cu supraconștiința și în baza Legii Liberului Arbitru, se extrag, anihilează, dezintegrează pentru ……

toate programele și implanturile malefice din toate structurile lui ………, de oriunde s-ar afla implantate, care îi colectează energia de orice fel ar fi ea și o trimit altor entități, oricine ar fi aceștia.

Se dizolvă și se trimit în lumină toate programele de funcționare a implanturilor și programele de reîntoarcere a lor, de reconstruire a lor.  

Se șterg toate programele care potențează funcționarea lor, care îi manipulează fizicul, astralul, conștientul, supraconștientul, voința, îngerii păzitori, ghizii, tot ce compune acest sistem viu, tot ce e pus să îi încalce liberul arbitru și tot ce îi afectează liberul arbitru prin manipulare. Și tot ce e pus să îl împiedice să-și îndeplinească misiunea lui față de Evoluție.

Se șterg toate promisiunile ce au permis punerea unui implant.

Se rup și se ditrug toate contractele sau toate acordurile și toate copiile acestora privind implanturile în orice formă de manifestare ar fi ele (contractele, acordurile și implanturile), făcute de către …… sau făcute în numele lui, cu voia lui sau fără voia lui, cu știința său fără știința lui, în viața asta su în altele.

Se șterg tot ce înseamnă programe eterice văzute sau nevăzute, știute sau neștiute, cunoscute sau necunoscute care permit implanturilor să funcționeze.

Se șterg toate acordurile privind cele de mai sus, cu orice entitate.

Atoatecreatorule, pune în noi toate energiile necesare specifice și suficiente refacerii și activează toate programele de autovindecare, spre binele nostru suprem.

În numele Sfintei Treimi și a Supraconștiinței să se refacă matricea originală și să se activeze toate programele de autovindecare, echilibrare, însănătoșire și reîntregire, atât cât îi este îngăduit lui…….

Amin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *