Terapia Reiki

ALGORITMI CURĂȚARE

ÎN NUMELE TATĂLUI, AL MĂICII, AL FIULUI ŞI AL SFÂNTULUI DUH. *Crucea se face astfel : ÎN NUMELE TATĂLUI (se ridică mâna spre cer, spre în sus conştientizănd DUMNEZEUL ACESTUI UNIVERS ), AL MĂICII (se coboară mâna spre Pământ făcându-se legătura cu Maica, Entitatea Planetei ), AL FIULUI ( se ridică mâna pănă în dreptul c4, centrul toracelui unde este IUBIREA LUI ISUS ) ŞI AL SFÂNTULUI DUH (se ridică mâna spre cer şi se coboară printr-o mişcare de spirală în inversul acelor de ceasornic peste tot corpul, de sus în jos, sub forma unui con care te învăluie). Dar din dar se face, eu am primit acest mod de a face protecţie de la o Entitate neinformată de oameni. Mulţumesc tuturor pentru tot şi toate, Amin. ++++ (adică fac 4 cruci din acestea 🙂

***În plus, pentru orice rugaciuni, sau când aprindem lumânări pentru diverse situații, sau când ne punem protecții, când ne curățim… putem cere ajutorul Entitaților neinformate>>

– ROG, CINE ARE ACCEPTUL ȘI DOREȘTE SĂ MĂ AJUTE, SĂ MĂ AJUTAȚI ȘI ÎNDRUMAȚI ÎN RUGĂCIUNILE DE AZI ( sau PROTEJAREA sau CURĂȚIREA MEA)

**************apoi:

-FIE VOIA TA BUNULE DUMNEZEU, NU VOIA CELORLALŢI

-AM LIBER ARBITRU, NIMENI NU ARE ACCEPTUL SĂ MI-L INFLUENŢEZE

-DOAMNE, TE ROG IARTĂ-MĂ PE MINE, PĂCĂTOSUL PĂCĂTOȘILOR. PENTRU TOATE GREȘELILE FĂCUTE ȘI NEFĂCUTE ÎN ACEST UNIVERS. CER IERTARE TUTUROR PENTRU TOT ȘI TOATE, DAU IERTAREA MEA TUTUROR PENTRU TOT ȘI TOATE. DOAMNE IARTĂ-MĂ ȘI AJUTĂ-MĂ SĂ ÎNȚELEG… ÎȚI MULȚUMESC, DOAMNE!

-TE ROG, BUNULE DUMNEZEU, IARTĂ-I ŞI AJUTĂ-I SĂ ÎNŢELEAGĂ

-MAICĂ, TE ROG ÎNTREGEȘTE-MI SUFLETUL CU ACELE PĂRȚI CARE LIPSESC, IAR ACELE PĂRȚI CARE NU SUNT ALE MELE, ȚI LE ÎNCREDINTEZ ȚIE MAICĂ, ÎȚI MULȚUMESC!

– DAU IUBIREA VENITĂ DE LA BUNUL DUMNEZEU ÎNTUNERICULUI INFORMAT MALEFIC DIN MINE ŞI CU AJUTORUL LUI SĂ SE TRANSFORME ÎN LUMINĂ….

-IAR ÎN LUMINĂ SĂ SE ANIHILEZE TOT CE NU ESTE BENEFIC ŞI NU VINE DE LA BUNUL DUMNEZEU DIN SUFLETUL MEU, DIN CORPUL MEU FIZIC, DIN CÂMPURILE MELE, DE PE ENTITĂŢILE DIN CÂMPURILE MELE… ( ***pentru curățire)

– SĂ FIE ELIBERATE TOATE SUFLETELE ÎNTRUPATE SAU DESTRUPATE, DE TOATE PROGRAMELE DE MAGIE ALBĂ SAU NEAGRĂ SAU DE ORICE ALTĂ FORMĂ DE LEGĂTURĂ SAU METAMORFOZĂ, PENTRU CARE EU, ÎN ACEASTĂ VIAȚĂ SAU ÎN ALTELE AM FOST AUTORUL. SĂ SE TRANSFORME ÎNAPOI ÎN FORMA LOR DIN CREAȚIE, SĂ FIE VINDECATE ȘI CURĂȚATE DE LUMINA SFINTEI PĂTRIMI ȘI SĂ SE ÎNTOARCĂ ACOLO UNDE LE ESTE LOCUL ÎN UNIVERSURI. VĂ IUBESC, VĂ IERT, IERTAȚI-MĂ. VĂ ELIBEREZ, MĂ ELIBEREZ.

– SĂ SE GĂSEASCĂ ȘI SĂ SE RECUPEREZE TOATE DARURILE MELE, TOATE PĂRȚILE DE SUFLET, DE PUTERE ȘI DE ORICE ALT FEL, CARE SUNT ACUM ÎN ALTE PĂRȚI ȘI SPAȚII, SĂ FIE CURĂȚATE DE LUMINA SFINTEI PĂTRIMI ȘI SĂ MI SE ALIPEASCĂ ÎNAPOI, PENTRU A FI AȘA CUM AM FOST CREAT.

– ELIBEREZ TOATE PĂRȚILE DE SUFLET CARE NU SUNT ALE MELE, TOATE DARURILE CARE NU SUNT ALE MELE DE DREPT ȘI SĂ MEARGĂ ACOLO UNDE LE ESTE LOCUL, DUPĂ VOIA TATĂLUI.

++++ÎN NUMELE TATĂLUI, AL MĂICII, AL FIULUI ŞI AL SFÂNTULUI DUH, AMIN … ++++ cu spirala, așa cum am explicat la început (Sfânta Pătrime)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *