Terapia Reiki

MEDITATIE BENZILE DE PUTERE

1. Sferele ROGVAIV

CHacra 1. Vă imaginați că vă înscrieți într-o sferă roșie. Adică. Trageți o bandă roșie de la chacra coroană până sub picioare, și o desfășurați în jurul vostru până devine sferă. Sfera începe să se învârtească. Pe măsură ce se învârtește devine mai strălucitoare, se umple cu energie roșie. Pe măsură ce se umple, se rotește cu viteză din ce în ce mai mare. Până ajunge la viteza luminii și atunci devine o sferă perfectă. pe măsură ce se umple cu energie roșie, aruncă în afară toate programele negative și le aruncă în exterior.

când e perfect umplută, se învârte cu viteza luminii.

De deasupra capului până sub picioare, avem o bandă portocalie, mai mare decât cea roșie pe care o transformăm în sferă portocalie, care o învelește pe cea roșie. Sfera începe să să învârtă spre dreapta. Începe să se încarce cu lumină portocalie, și pe măsură ce se încarcă, aruncă toate programele negative spre exterior. Cu cât se rotește mai repede, cu atât se încarcă cu lumină portocalie. CÂnd ajunge să se rotească cu viteza luminii e perfectă și trecem mai departe.

tot așa, pe fiecare chacră, cu culoarea ei, continuând una să se rotească spre stânga, una spre dreapta, până la violet inclusiv.

Ultima, se trage o bandă albă de deasupra capului până sub picioare, o lățim, se transferă în sferă albă, îi dăm lumină. și pe măsură ce o încărcăm se rotește până la viteza luminii. Când a ajuns la viteza luminii, deschideți ochii.

2. Sfere albe – tot de curățare dar și de unire a chacrelor, a câmpurilor și corpurilor

Se trage o bandă albă Chacra 1-chacra 7, fac o sferă, mă conectez la sursa de lumină (ori prin intenție ori Cho ku rei, Sei hei ki, Hon șa ze șo nen, Dai ko mio, și cine are Om) și încep să învârt sfera până ajunge la viteza luminii. Spre stânga. Pe măsură ce crește viteza, devine mai plină de lumină și aruncă în afară programele negative. Pe măsură ce se încarcă cu lumină, crește până ajunge dincolo de picioare.

Apoi, 6 cu 2, sferă ce se învârte în sens orar. Se umple cu lumină, scoate programele, se învârte din ce în ce mai tare până la viteza luminii. Pe măsură ce se umple, crește până intrăm cu totul în sfera de lumină, până e cât prima.

Apoi 5 cu 3, sferă ce se rotește spre stânga.

Aici Dragoș oprește meditația

Eu am continuat cu chacra 4 – sferă ce se rotește spre dreapta, la fel, până ajunge la viteza luminii și până se suprapune cu celelalte deja create. Și aici a intervenit super energizarea. Nu știu dacă e bine, nu știu dacă e rău să se facă și chacra 4, eu așa am simțit 🙂

Spor să fiela toți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *