Terapia Reiki

ALGORITM ACTIVAREA GENELOR

Curățarea ADN:

rup, elimin, dezintegrez și dizolv toate negativitățile care aduc instabilitate în arborele genealogic al tatăli și al mamei mele, din prima generație în care s-au format familiile și până la moștenirea pe care am primit-o în această viață.

Elimin orice blestem care a căzut asupra mea cât și asupra descendenților: minciuni, suferințe, necazuri, singurătate, traume ale cuplurilor, vicii de tot felul (alcool, droguri, sex, jocuri de noroc, pofte, obezitate), accese de anxietate, mizerie, frici, sclavie sau dependență de muncă, nefericire, tragedii, stimă de sine scăzută sau lipsa de stimă de sine, depresie, egoism, despotism, boli moștenite de tot felul, fobii, depravare de orice fel, revoltă față de ideea de familie, lipsa vieții armonioase în cuplu, maltratare, sadism, cruzime, crize de inimă, sinucidere spirituală sau fizică, sacrificii, acidente, dogme religioase greșite.

Elimin orice spirit competitiv negativ care generează invidie, ură și resentimente față de ceilalți, elimin și eliberez toate pagubele spirituale legate de resentimente, eliberez sărăcia mentală și fizică care a fost generată sau moștenită, trăită în această viață și în altele, șterg orice memorie celulară care este gravată în subconștientul meu de la prima mea reâncarnare în plan pământesc până în prezent, tot ce e traumatic, negativ, orice program de teroare, panică, frică sau fobie, dăunător, problematic, distructiv, care generează memorie conștientă în această viață.

Toatea acestea le șterg din ADN-ul meu.

Activarea ADN:

Sunt produsul strămoșilor mei. Trupul acesta a evoluat de-a lungul a sute de generații de oameni, transmițând de la o generație la alta ce a avut mai bun: sistemul imunitar, putere, anduranță, adaptabilitate, viteză de reacție, sânge rece, concordanță cu natura. Fiecare entitate încarnată și-a adus contribuția în evoluția liniilor genetice, folosind trupul ce i-a fost dat dar și îmbunătățindu-l. Fiecare spirit a scris în trupul ce i-a fost dat exepriența lui, principiile lui, calitățile lui.

Cer aici și acum reactivarea în modul cel mai optim și benefic mie, a genelor primite de la străbuni prin care mi-a fost transmis trupului și sufletului meu, tot ce a fost mai bun de la fiecare: hărnicia, curajul, sănătatea, sistemul imunitar solid, puterea, anduranța, adaptabilitatea, viteza de reacție, viteza de gândire, sângele rece, vitejia, simțul dreptății, teacitatea, dârzenia, iubirea față de natură, de animale, de la mame iubirea față de copii, tihna casei, blândețea bunicelor, căldura sufletească, ingeniozitatea, înțelepciunea tuturor,  dragostea de viață și de oameni, armonia cu legile Universului.

Eu sunt în acest corp suma acestor însușiri. Ele sunt baza și fundamentul pe care Spiritul meu și Ființa conștientă întrupată aici și acum se autodezvoltă, construiește prezentul și evoluează cu viteza optimă și necesară, pentru a putea realiza tot ce e conform misiunii sale în această viață.

Acum și aici instaurez în ADN-ul meu toate aceste caltăți și toate aceste legi ale Universului! Activez toate Potențialurile cu care Conștiența care sunt eu a venit la încarnare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *