Chirurgie emoțională și EMDR

EMDR -Eye Movement Desensibilizatiin and Reprocessing

Adica: Miscarea Ochilor pentru Desensibilizare si Reprogramare.

Dupa cum ii spune si numele, exact asa se face: prin niste miscari ale ochilor. Simplu si eficient.

Terapia are 4 etape:

1. Identificam aspectul pe care dorim sa lucram, explocam cum vom proceda.

2. Desensibilizarea in care sentimentele si impulsurile negative sunt indepartate

3. Reprogramarea pozitiva in care se acumuleaza convingeri pozitive si se inscriu in campirile energetice folosind Reiki

4. Sacanarea corpului cu ajutorul atentiei pentru a vedea daca mai simtim undeva in corp ca sa mai manifesta ceva cand ne gandim iar la aspectul tratat. Daca mai exista, eventual exista un pas 5 in care

Se reia procedura de la capat. Pana cand atunci cand ne gandim la acel lucru/situatie/aspect/intamplare, nu mai simtim nimic in corp.

Aceasta miscare rapida a ochilor produce un curent electric in ambele emisfere cerebrale care sterge legatura dintre minte-memorie-energia sentimentelor. Si apoi, cu chirurgia emotionala, scoatem energia sentimentelor din organe/corp si o bagam in pamant.

Se spune ca atunci cand putem sa ne aminitim ceva fara sa ne doara, ne-am vindecat, nu?

Ei bine, EMDR combinat cu Chirurgia emotionala face acest lucru rapid, nu mai e nevoie de atata introspectie, de atata autotratament reiki.

Partea buna e ca, persoanele nu mai trebuie sa exprime in cuvinte ce simt, ca la psiholog. Asta pentru unii poate fi greu, si astfel procesul de la psiholog devine greoi si ia mult timp.

La EMDR, nu e nevoie de cuvinte decat in mare. E nevoie sa persoana sa isi aduca aminte despre ce era vorba si sa simta emotia respectiva si ce „i se strange” in corp, adica unde simte emotia ca se manifesta. Atat.

Un aspect important este ca desensibilizarea ajunge si la probleme ascunse in subconstient. Pornind de exemplu de la un vis care se manifestă mereu, il putem analiza, putem identifica emoția de acolo și astfel putem să facem procedura.

Pe tot parcursul procedurii se va lucra o singură traumă.

Detalii si programări la 0770293976